|
А я вірші пишу...
|
|
Naomi-Nyu | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:21 | Пост № 81 |
Raspber's lover
Тусовка: Валанцайко
Матюків: 80
Авторитет: 15
Статус: Нема
Країна: Україна
| О.май шванц!народ.жжотє)) Наталі...вірші..заділи..кажу щиро...Т_Т супер ТТ тонка лірична душа...ня Т______Т ЕНді...ех ти х))) а ФО -скептик :РР )))
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:22 | Пост № 82 |
Naomi's lover
Тусовка: ArchENEMY
Матюків: 745
Авторитет: 30
| Ну воно впринципі мітолкорна пісня, там ше має бути багато "Брі-Брі"))))
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:23 | Пост № 83 |
Naomi's lover
| Quote (Naomi-Nyu) ЕНді...ех ти х))) Що я?))) Метолкорщик йа хДДД
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
eXTAZY | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:23 | Пост № 84 |
SincereSoul
Матюків: 68
Авторитет: 12
| Quote (Raspber) там ше має бути багато "Брі-Брі"
Життя коротке! Роби те, що хочеш! Порушуй правила! Ламай стереотипи! Будь собою! =)
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:24 | Пост № 85 |
Naomi's lover
| Quote (eXTAZY) Raspber, хах)) жжош) якось нам продемонструєш Як тільки так відразу))) Гітари тре)))
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
eXTAZY | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:35 | Пост № 86 |
SincereSoul
| Quote (Raspber) Гітари тре))) всьо організуєм =) Quote (Naomi-Nyu) Наталі...вірші..заділи..кажу щиро...Т_Т супер ТТ дякі, сонце)))) дуже приємно це чути від тебе)) стараюсь) Додано (14.12.2009, 23:35) --------------------------------------------- о, і ще один кумедний віршик)) недавно написаний)) Ми з тобою незнайомі, Віртуальний світ - наш дім, Ми тепер в он-лайн полоні, Посміхнуся тобі в нім) Я спитаю: «Аську маєш?» Ти напишеш номер свій, Свій ти вже на пам’ять знаєш, Але вивчиш ще і мій)) Ми до ранку в інтернеті І говорим про життя, Ми одні на всій планеті, Тільки ми... Лиш ти і я...
Життя коротке! Роби те, що хочеш! Порушуй правила! Ламай стереотипи! Будь собою! =)
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:44 | Пост № 87 |
Naomi's lover
| eXTAZY, Красива лірика! =)
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
Naomi-Nyu | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:46 | Пост № 88 |
Raspber's lover
| ня! піпл...та ви мене обігналиии О___О ААААААААААААААААААААААААААА кароч я знаю..ви маладцом.... але тепер читайте моє творєніє пелюстки троянди летять із-під ніг, обірвати життя їй так легко ти зміг, і втоптавши у землю ти серце її ти рушив бездушно на зустріч меті І ти ідеш,чи то пливеш- і не знаєш,чого ти ждеш, небесні сльози тебе вмивають, вони твій шлях вже добре знають.. А ти ідеш,чи то пливеш, легенький вітер-і впадеш, утонеш в тих небесних сльозах- це буде їхня тобі помста. І ось якось раптом ти очі відкрив, і де ти мав серце-з"явився там лід, і біль дуже гострий пройшовся тобою, й забувши про щастя вдавився тугою. І ти підеш,та ось-впадеш, ще трішечки-і просто вмреш, а люди збоку пробігають- тебе бездушно оминають. А ти підеш,і знов впадеш, чоло своєю кровью втреш, і мов у долі у полоні ти зникнеш полум"ям зі стоном... Та дівчина збоку якась проходила, проникливим поглядом тебеохопила, задумалась,сіла і заридала- і серце в лодоні тобі передала. А очі її враз потемніли; склонені руки в момент поблідніли, шатнулась у боки легенько і впала мертва.І без серденька
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:49 | Пост № 89 |
Naomi's lover
| Naomi-Nyu, TT Emocore... Можна обіграти))
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
Naomi-Nyu | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:51 | Пост № 90 |
Raspber's lover
| нус..давай..обігруй...чекаю <333 ^^
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 14.12.2009, 23:52 | Пост № 91 |
Naomi's lover
| Шас *поліз в гітарПРО писати табулатуру*)))))
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| | |
eXTAZY | Дата: Четвер, 17.12.2009, 23:31 | Пост № 93 |
SincereSoul
| Naomi-Nyu, сумно і глибоко... ммм...мені подобається....) самі талантіща зібрались)) «Сумна доля» Плакуча верба над водою схилилась, Неначе від вчора ще Богу молилась. Що ця красуня бачить вві сні? Які звучать лиш у серці пісні? Вічного спокою прагне душа, Яка ж це прекрасна душевна краса. Схилилась і думає думи свої, В думках проминають всі біди страшні. Хто ж допоможе? Де підтримку шукати? Як всі проблеми свої розв’язати? Заручниця власного тіла свого, Як же ненавидить зараз його! Душа прагне волі, правди й свободи, Потрібно для цього лиш Божої згоди. Стоїть, наче дівчина, коло води, Що кожного ранку приходить сюди. Вінки заплітає і тужить сама, Бо просто не знає – його вже нема... __________________________________________ «Внутрішній монолог» А на вулиці зараз йде дощ, Краплі падають знов хаотично, А вона все сидить і мовчить, На душі в неї якось незвично. Так багато емоцій на раз, Так багато новин навалилось! Вона не чує, напевно, вже нас, Бо вже в світі своєму закрилась. Метушиться навколо усе, Рої бджіл звідусіль налетіли, Всі кричать щось для неї нове, Ще хвилина й вона би зомліла. Та все ж встигло сміливе дитя Занирнути у внутрішній світ свій. Не шукає назад вороття, Тут їй добре, тут всі їй привітні. Все, ось нарешті сама, І з думками зібратися може, Бо там змоги такої нема, Там ніхто у біді не поможе. Так, на вулиці зараз йде дощ, А вона трішки вже розуміє, Що краплини падуть просто так, Роблять те, що найкраще уміють. То чому б не робити так їй? Та не те що уміє – що хоче, Вибирати заняття самій І робити його так охоче. Але що хоче бідна душа? Хоча бідна все ж тут не підходить, Бо багата насправді вона, Та до декого це не доходить. Отже, хоче вона лиш одне: Знати правду й нічого, крім неї, Бо завжди брешуть їй щось дурне, І в тім в’язне вона, наче в клеї. А на вулиці зараз йде дощ... Краплі падають знов хаотично, А вона все сидить і мовчить, На душі в неї якось незвично.
Додано (17.12.2009, 23:31) --------------------------------------------- От свіженький)) 5 хв назад написаний)) можна сказати - прем'єра =) (дякую людині, яка відновила в мені ці почуття...цей біль...ці переживання...адже, якщо людина відчуває біль – значить вона живе...) Хто ж придумав біль той сильний, Хто ж такий жорстокий? У житті, як в п’єсі мильній Всі ми одинокі. Хто ж придумав те кохання, Ту страшну безмежність, Коли з ночі і до рання – Сльози і залежність? Хто придумав страшну муку І печалі море, Хто придумав ту розлуку, Безнадійність, горе? І так важко зрозуміти, Що з тобою інша, Так набридло вже терпіти – Це набридло всім вже. Що ж, залишити як є Й тебе відпустити? В серце плюнути своє І кохання вбити? Може й так, а може й ні, Цього ще не знаю, Слово я даю тобі – Це усе міняє. Скажеш так – буду твоя Тілом і душею, Скажеш ні – твоє життя Я покину. З нею Ти живи собі спокійно, Але ж зрозумієш, Що не так усе надійно, Думати ти ж вмієш. Може зараз зваж все краще, Щоб не помилитись. Не таке життя й пропаще, Головне не збитись...
|
|
| |
TimuR | Дата: Четвер, 17.12.2009, 23:41 | Пост № 94 |
someone
Матюків: 938
Авторитет: 27
| eXTAZY, красиво. Браво
|
|
| | |
eXTAZY | Дата: Четвер, 17.12.2009, 23:43 | Пост № 96 |
SincereSoul
| TimuR, дякую =) хіх, я думала, шо вже ніхто і не прочитає =) а так хочеться почути думку про моє творіння =)) Додано (17.12.2009, 23:43) --------------------------------------------- Naomi-Nyu, вай, зая, і тобі спасибі =))) люблю!)
|
|
| |
Raspber | Дата: Неділя, 20.12.2009, 20:23 | Пост № 97 |
Naomi's lover
| eXTAZY, ото моя музична натура хДДД. вірш зачотний, знову же при бажанні можна обіграти на гітарі!
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
[Fobia] | Дата: Неділя, 20.12.2009, 22:17 | Пост № 98 |
Своя людина
Матюків: 69
Авторитет: 5
| Raspber, із "Самозаперечення" кльові рядки "Моя кров на твоїх руках! Насолоджуйся нею, відчуй мій страх!" eXTAZY, Шевченко в жіночій подобі Naomi-Nyu, ай ем нот скептик!
When she leaves you for dead You'll be the last to know
|
|
| |
Raspber | Дата: Неділя, 20.12.2009, 22:31 | Пост № 99 |
Naomi's lover
| [Fobia], дякую, Фо))
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
eXTAZY | Дата: Неділя, 20.12.2009, 22:42 | Пост № 100 |
SincereSoul
| [Fobia], хах) спасибі =)
|
|
| |
| |