|
А я вірші пишу...
|
|
SAMOGON | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 21:58 | Пост № 1 |
Емарь
Тусовка: dpCREW
Матюків: 135
Авторитет: 13
Статус: Нема
Країна: Сполучені Штати
| Залишайте свої вірші тута! * * * Кохання у серця не просить! І запрошення не чекає! Воно саме, коли захоче, візьме і в гості завітає!!! * * *
F*ck You
|
|
| |
Фанатік | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 23:04 | Пост № 2 |
Чувак
Тусовка: Тубілець
Матюків: 17
Авторитет: 4
Країна: Великобританія
| SAMOGON, вау) який милий віршик...)
Иногда, шаг вперед - это результат пинка в зад. (с)
|
|
| |
SAMOGON | Дата: Середа, 07.05.2008, 21:16 | Пост № 3 |
Емарь
Матюків: 135
Авторитет: 13
Країна: Франція
| Нема більше таких, що пишуть?
F*ck You
|
|
| |
InFLame | Дата: Вівторок, 27.05.2008, 22:12 | Пост № 4 |
МаТУСя ВеЛИкОго ВаЛЯнКа!!!
Тусовка: Валанцайко
Матюків: 63
Країна: Україна
| Ти, ніколи не будеш жити в мені, Бо душа моя заблукала в пітьмі. Розгортаючи свої втрати, Хочеться все тобі розказати.... Але ні! Бо ти не живеш в мені, Бо я належу пітьмі, Далекій темній стороні, Немов крапля води на чорній стіні. Ти, світло, ти- це мрія, І неоправдана надія... Ти, не будеш жити в мені, Бо, я -це тінь, я належу пітьмі.
.....Forever in a Dream
|
|
| |
DIKO | Дата: Середа, 28.05.2008, 10:51 | Пост № 5 |
Чувак
Тусовка: Заблоковані
Матюків: 28
Авторитет: 1
| fu virwi ce yakos tupo
|
|
| |
RavAngell | Дата: Неділя, 01.06.2008, 20:18 | Пост № 6 |
Тусовка: Видалені
Країна: Німеччина
| Не гони, Діко - хороші вірші.
|
|
| |
[Fobia] | Дата: Середа, 04.06.2008, 12:36 | Пост № 7 |
Своя людина
Матюків: 69
Авторитет: 5
| Вони так один одного любили, Що самі себе й убили, Але світу спогади лишили. Свої душі холодом омили І разом у небуття відлетіли. Чорною фарбою все навколо себе залили. Вони на всіх забили І просто один однгого любили...
When she leaves you for dead You'll be the last to know
|
|
| |
onlycry | Дата: Четвер, 05.06.2008, 12:41 | Пост № 8 |
Покемон
Матюків: 5
Країна: Німеччина
| обана)я тож своє виставлю тоді))) Я уйду! Души разрытые глубины, Забыли все прекрасные слова… И как открытый люк у лимузина, Открыла дверь неведомо куда. Слова и фразы Все без смысла! Разбитых глаз тупая боль. Кинжал и сердце, Всё напрасно! И жизнь течёт, Как мёртвый сон. Любви глоток – И снова буря… Туман печали ест меня! Сок? Коктейль? Зачем? Напрасно!!! Это что? Мои слова? Вы забыли: «Жизнь прекрасна!» Боли сколько… И теней… Забываю! Улетаю! Свою душу оставляю! Мысль теряю, разрываю! Тихо в небо улетаю… Небо, солнце, облака… Что же… Жить пока! Жить, страдать И улетать… Свою душу раздавать! Я уйду! Не плачь! Не надо! Ты лишь вслед взгляни мгновенно. Ты поймешь, чего я плачу Выпей же за неудачу! Эти слёзы - это мысли… Пусть и в воздухе зависли! Я уйду! Не плачь! Не надо! Просто не забудь меня сразу… Эти мысли это вены… Их на чувства разрываю! Я не плачу! Я страдаю! Свои мысли закрываю, И надежды разбиваю… Болью сердце заливаю! Обмануть себе пытаюсь… Снова запятая… Я уйду! Не плачь! Не надо! Я лишь просто улетаю… Улетаю! Улетаю! Ненавистно исчезаю… Ты прости! Прости все слёзы… Я люблю тебя… Серьёзно!!!
щось так...щось сяк...а ось так!
|
|
| |
[Fobia] | Дата: Субота, 07.06.2008, 15:22 | Пост № 9 |
Своя людина
| onlycry, прикольний віршик.....жаль тіко ,що він російською нашкрябаний
|
|
| |
onlycry | Дата: Субота, 07.06.2008, 21:27 | Пост № 10 |
Покемон
Матюків: 5
| [Fobia], В МЕНЕ і українські є
щось так...щось сяк...а ось так!
|
|
| |
[Fobia] | Дата: Субота, 07.06.2008, 22:22 | Пост № 11 |
Своя людина
| onlycry, вистав подивитись.....вірші це досить таки прикольно
|
|
| |
RavAngell | Дата: Субота, 07.06.2008, 22:56 | Пост № 12 |
| onlycry, давай onlycry, в тя ж прикольні вірші =)
|
|
| |
InFLame | Дата: Субота, 21.06.2008, 01:32 | Пост № 13 |
| Знайти в собі сили, щоб пережити смерть... Навіщо любити, якщо полинеш геть! Моторошний крик в загубленій душі, Невже ніколи не знайдеться вихід в пітьмі? Розриваючи нитки думок, Хочеться марити сном. Розмотавши цей дивний клубок, Зав'яжеться розпач знов... Від подиху слабкості й болю Надія вмирає... Завіяна страхом доля, Холодне серце вкриває.
.....Forever in a Dream
|
|
| |
RavAngell | Дата: Субота, 21.06.2008, 12:52 | Пост № 14 |
| InFLame, круто!.
|
|
| |
InFLame | Дата: Субота, 21.06.2008, 13:49 | Пост № 15 |
| RavAngell, пасибкі) Додано (21.06.2008, 13:46) --------------------------------------------- Чи хочеш смерті ти? Я тебе питаю! Чи хочеш ти кохання? Відповіді я не знаю. Ти так далеко ,що я тебе втрачаю. Навіщо ти зробив це? Навіщо ти пішов? Чи хочеш остаточно зтравити мені кров? В тебе все складно, Я розумію, Та без вуст твоїх Мої губи німіють... Чи добре тобі там? Згадай, повернись Ти знаєш, що тільки я, Зроблю тебе щасливим... Чи хочеш смерті ти? Я тебе питаю! Згадай казав ти що без мене, Твого життя немає... Додано (21.06.2008, 13:47) --------------------------------------------- Була холодна ніч. Вона його любила І серце стискав біль, Коли очі закрила. Ніколи не знайде відповіді вона, Заблукала сильно І назавжди буде тільки одна, Потім втратить сили. Все склалось так, Як вона не хотіла. Все розбилось вщент! І життя спустіло... Ніколи не зможе сказати йому, Що давно зробила. Ніколи не признає вину, Що двері в серце в відкрила. І тільки дощ бачить її сльози. Ій боляче, її вже морозить, І ось по тілу пробігла замкнута петля... Вона самотня,вона нічия.. Нікому не зможе вона розказати про свої почуття Відкрившись знову, Вона спаклюжить собі життя... Додано (21.06.2008, 13:49) --------------------------------------------- Жити передчуваючи смерть, Любити, а потім тікати геть... Невже ніколи не знайдемо вихід ми? Невже не переборемо наші страхи? Шукати кращого, А навіщо? Надолужити втрачене Ось ,що важливіше. І завжди це переслідує мене Пусті думки- Це все ,що в мене є Життя допомагає знайти себе, Проте вона жорстоке,воно не легке. Серед залюднених вулиць Я боюсь втратити себе... Іноді я не бачу сенсу свого життя Навіщо мене затягує у вир ця швидка течія? я не хочу туди, я нехочу блукати. Мені б тільки змогти розпочати шукати... І байдуже ,як я зроблю це Головне знайти, головне забути Забути те ,що заважає мені просто бути.
.....Forever in a Dream
|
|
| |
PROM | Дата: Неділя, 22.06.2008, 11:44 | Пост № 16 |
Fire&Metal САК-КУН
Матюків: 472
Авторитет: 16
| ухти зачот жестянко!!!!!!!!!!!!!!!!
БЕЗ ВОГНЮ НЕ ПРОЖИВЕШ!!!
|
|
| |
InFLame | Дата: Четвер, 26.06.2008, 00:13 | Пост № 17 |
| Страх цей, навіяв ворог мій, Він просто розбив шкатулку моїх мрій. Загублена душа прагне спокою, Ніколи вже більше не торкнешся рукою! Все чого я хочу - відпливає геть, Всі мої бажання - приречені на смерть... По тонкому краю ходжу я, А внизу - бурхлива течія!
.....Forever in a Dream
|
|
| |
RavAngell | Дата: Четвер, 26.06.2008, 00:21 | Пост № 18 |
Країна: Фінляндія
| Бублики Для Моєї Валентинки скриваються
|
|
| |
InFLame | Дата: Четвер, 26.06.2008, 00:28 | Пост № 19 |
| Quote (RavAngell) Бублики Для Моєї Валентинки скриваються whistling RavAngell, ...а? )
.....Forever in a Dream
|
|
| |
RavAngell | Дата: Четвер, 26.06.2008, 08:43 | Пост № 20 |
| Та нічого, просто слова в деяких віршах в тебе схожі на лірику гурту Bullet For My Valentine - Hand Of Blood (2005)
|
|
| |
| |