В 2008 році видали свій перший альбом - Volatile, писали доречі на Victory records, там же, де і група "Between The Burried And Me" Загалом музика однозначно якісна і технічна, (валять у три гітари!) при прослуховуванні особисто мені згадується "Protest The Hero" Думаю вам варто їх оцінити!))
[spoiler="Скачати"] Let Oceans Lie (2010) 1. Our Summit, This World 2. Swallowed By The Sea 3. Elk River Falls 4. Sleepstate 5. Astronomical 6. Dear 7. Images 8. Let Oceans Lie 9. Eckhart 10. Impart Your Loss 11. A Year In Passing Скачати Доступно тільки для користувачів[/spoiler] http://www.myspace.com/aheroafake
Volatile (2008) [spoiler="спойлер"] 1. Superwoman 2. El Gigante 3. Un Bienvenido Descanso (Interlude 1) 4. Just Another Number 5. Altered Beast 6. F-16 7. Medieval 8. I Know I 9. Sinfonia (Interlude 2) 10. Terminal 11. Burden Скачати Доступно тільки для користувачів[/spoiler] ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
Ого 3 весла! Raspber, кажеш на протестів схоже?! Let Oceans Lie (2010) обложка оригінальна. Качаю! Встиг подивитися тільки кліп! Блін нарешті щось нестандартне! Дякую Расп. Група дійсно варта прослуховування. Ось кліп.
Щей як пахне, дотож так пахне, що аж в носі крутить))) Тут тобі і металкор, і дезкор, і пост-хардкор.. А ще схеми булови всіх пісень красиві, багато гарної гітарної техніки, ламані ритми, часта зміна темпу. У пісні F-16 є стьобний момент, коли після крику "Crash! Burn!" іде басуха з барабанами) ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
Прогресів. Просто крім прогресіва там ще й експерментальщина. Raspber, ти в описі написав "progressive metal/post hardcore" я б хотів зауважити, що все таки металкор. Тут є вставки пост-хк, але на мою думку металкору набагато більше. І воно швидке.
Причому в основному мелодік. Хоча не завжди. Я вже свій слух так тими диссонансами посадив, що не можу точно сказати))) Ну я по 2010 альбомі суджу.
Якщо б я ставив тег - то це був би progressive metalcore.
Мене дуже радує, що є вставки чистого вокалу і гітари без овердрайву.
SaitO, в дечому правий. Просто на мою думку, недостатньо написати "progressive metal". Бо все таки A Hero A Fake - це металкор на відміну від Opeth, Meshuggah (ну там є щось місцями металкорне, але дуже мало) і т.п. Хоча от слухаю... І тут вони A Hero A Fake якусь дезятину валять... І я все затрудняюся щось сказати конкретніше, бо тут ще й тотальна експерментальщина.
ps. Дезові теми разом з брейками все більше переконують мене в тому, що це все таки металкор.
Все сказане мною ІМХО.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear
Знаєш зараз в умовах тотальної гітарпротизації читай комп'ютиризації можна і 4 гітари поставити. Раніше був деригент, метроном - тепер гітарпро. Було б економічно доцільно (бо все таки додаткове обладнання, люди і т.п) і руки в тих гітарастів, що грають. Ну і звісно стальні нерви.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear