My Fair Lady
|
|
TimuR | Дата: П'ятниця, 22.01.2010, 02:18 | Пост № 1 |
someone
Тусовка: ArchENEMY
Матюків: 938
Авторитет: 27
Статус: Нема
Країна: Україна
| «Агресія, технічність, мелодійність і гортанний голос. Ось що "My Fair Lady" собою яввляє» - пишуть хлопці на своїй Майспейс-сторінці. Гурт досить молодий - вперше зібралися 2008-го року в чудовому місті Форталеза, штат Сеара, Бразилія. "My Fair Lady" - також назва одного відомого Бродвейського мюзиклу (своєрідна адаптація "Пігмаліона" Шоу), в якому йдеться про те, як звичайна продавець квітів ("цветочница") завдяки урокам грамотної вимови стає справжньою леді і закохує в себе свого вчителя. Як кажуть самі учасники однойменного гурту, так само і в їхній творчості присутні вічні конфлікти з оточуючими та самим собою на шляху до самоусвідомлення в процесі вільного падіння. Лірика ж гурту, виражає порушені відчуття і задушливу тривогу, двозначність, притаманну кожному з нас, вічні конфлікти і пам'ять про нестабільності, що живе всередині всіх. Випуск першого повноформатного альбому планується десь на середину 2010 року Учасники гурту: Семюель Алькантара - вокал Артур Алькантара - гітара Феліпе Фако - гітара Віктор Кетріб - клавішні Віктор Семпайо - бас Родріго Гомес - ударні / вокал Посилання: Майспейс-сторінка Ютуб-канал (відоси цікаві, раджу) ЛастФМ (через однойменний мюзикл, з ластом музиканти таки не здружилися) ТрамаВіртуал П'юрволюм-акаунт Фейсбук-сторінка ФотоЛог Хоча в творчому доробку бразилійців поки лише один короткоформатник, мені вони вже сподобалися) Хороше звучання занижених гітар, майже дублюючий їх бас, м'який і водночас брутальний бластбітинг, мелодійна клава, агресивний гроул, розривний чистий вокал - мені сподобалось все. Прошу виносити свої вердикти [spoiler="Collapse Of A Lifetime (EP)"] Рік: 2010 Країна: Brazil Лейбл: Empire Record Жанр: Melodic Death Metal / Progressive / Experimental Якість: 192 kbps Розмір: 20 Мб Трек-ліст: 01 - Cradle of a Lifetime 02 - Collapse of Closed Minds 03 - Untold Bloodshed 04 - The Brightside of Darkness Доступно тільки для користувачів[/spoiler]
|
|
| |
Squeak | Дата: Субота, 23.01.2010, 23:50 | Пост № 2 |
За Ватерло!
Матюків: 924
| На торентах їх не знайшов. Качаю з цього extabit.com. Бразилія) Це має бути цікаво. Quote (TimuR) "цветочница" Цвіточнікі кажеш)
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear 80c13e766a96635b69cd6a3ce0d0b0af
|
|
| |
Squeak | Дата: Неділя, 24.01.2010, 22:24 | Пост № 3 |
За Ватерло!
Країна: Великобританія
| Дайте хтось нормальне посилання. Бо я з того аплода, що привів TimuR нормально викачати не можу.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear 80c13e766a96635b69cd6a3ce0d0b0af
|
|
| |
TimuR | Дата: Неділя, 24.01.2010, 22:45 | Пост № 4 |
someone
| Доступно тільки для користувачів Так же ж краще?
|
|
| |
Squeak | Дата: Неділя, 24.01.2010, 23:10 | Пост № 5 |
За Ватерло!
| Quote (TimuR) Йапапко Так же ж краще? Набагато! Цікавий гурт! Зведення не дуже - мені так здалося. Звук хрипить. Чи то низький бітрейт чи що. В плані музики - техніки, соляків, вокалу - мені сподобалося. Замітив навіть брейкдауни - це вже по металкору. Взагалі багато тєм з мелодік металкору. Та ні я думаю - це все таки металкор. В плані звучання - хриплий звук це не для мене. Мабуть кончено зжато. TimuR де ти їх взагалі нарив?
|
|
| |
TimuR | Дата: Понеділок, 25.01.2010, 02:48 | Пост № 6 |
someone
| Squeak, я от тож думав, чи не впхати в опис слово "metalcore", бо воно там було б дуже навіть в тему, проте з ряду причин вирішив цього не робити. А в плані якості - 192 kbps це звісно не флаки, та все ж слухати можна, порівняно з деякими записами) Де нарив? - На Майспейсі в графі "Возможные знакомые" вилізли... Послухав на сторінці треки, сподобалось. А знайти посилання на альбом - це вже діло техніки ;-)
|
|
| |