Іmpera - це українська металічна банда з м. Івано-Франківськ. До складу команди входять: Григорак Володимир - вокал-гітара Янішак Василь - бас гітара Пташник Андрій - барабани Овсянецька Оля - вокал, клава Як сказано на сторінці самого гурту: http://vkontakte.ru/club2342186 "Музика команди - сплав важкого та водночас мелодійного звучання, що досягається за допомогою гітарного напору, важкого вокалу (гроул/скрім) в поєднанні з мелодійним жіночим вокалом при підтримці клавіш для створення більш атмосферного звучання. Унікальність стильової різноплановості групи дуже важко окреслити якимись конкретними усталеними рамками музичного стилю, точніше металу"
[spoiler="скачати"] IMPERA - The Road Of Death (EP, 2009)
Ну що, думаю багато хто бачив цю банду вживу. Сам я не дуже їх люблю, але подивився кліп і мені навіть сподобалося. Хоч і просто (я про кліп)! Мені сподобалося зведення звуку, хоча гітарне звучання дуже низьке і вокал "по блєку". Але всеодно кул!
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear