Може я повторюся, тільки ліцуха дійсно рулез! Я вже собі онду придбав і зара гамаю! Сюжет досить нормальний, але тільки засмучує підступна аномалія "Вилєт у віндовс" і нова аномалія "Запарол сейви"!)))
Raspber, ну а як без них? Energy-GT, же ставив патчі, скачані з оффсайту, на скільки я знаю. Просто отак судячи по відзивам про це чисте небо мимоволі роблю висновок, що GSC World Publishing какала на простих юзерів з нашої країни. Головне поставки на Захід, які відбудуться за неперевіреними слухами (Енерджі ) десь з 5 числа. От і виходить, що ми з вами безкоштовні бетатестери.
Energy-GT, то добре буде, коли хтось нарешті подасть на GSС в суд і відсудить собі бабки. Пора би вже. То 5 років гру видають... А тепер взагалі всіх за лохів мають.
Блін! Сьодня ржав, чуть не втух. Ситуація: йду я з вільними сталкерами по лісі. Тут один каже: - Здесь много монстров! Сейчас начнется. Всі чекають.... Через деякий час прибігає один кабанчик, і сталкери починають в паніці носитись, і викрикати шось типу: -Ми всі помрем!!! ААА!!!!! Починає глючити комп, я вбиваю кабанчика і попутно двох сталкерів, що попались під руку))) Після цього хтось каже: - Да... тяжелий бой бил... много наших полегло...
Компанія GSC Game World рада повідомити всім шанувальникам всесвіту "STALKER" про те, що гра "STALKER: Заклик Прип'яті" пішла в друк!
Зовсім скоро, у першій половині жовтня 2009 року, гра з'явиться на прилавках магазинів і у вас буде можливість знову поринути в таємничий і небезпечний світ Зони відчуження. Мутанти, смертельні аномалії і безцінні артефакти, загадки і недосліджені території, вороги та товариші по зброї, небезпечні бої та захоплюючі завдання чекають вас!