Дружба між хлопцем і дівчиною: мрія чи реальність?
|
|
|
|
Sharkezz | Дата: Неділя, 11.01.2009, 01:51 | Пост № 1 |
Емарь
Тусовка: Валанцайко
Матюків: 105
Авторитет: 8
Статус: Нема
Країна: Україна
| Яке Ваше ставлення до протежної статі? Чи можите Ви дружити з хлопцем(дівчиною). Чи може бути найкращим другом дівчини хлопець і навпаки? Як впливає дружба з протележною статтю на відносини з Вашою другою половиною? Про це, та про багато іншого пишемо в цій темі!
Love The Ride
Пост редагнув Sharkezz - Неділя, 11.01.2009, 01:54 |
|
| |
RavAngell | Дата: Неділя, 11.01.2009, 14:08 | Пост № 2 |
Тусовка: Видалені
| Я вважаю, що дружба між хлопцем і дівчиною впринципі реальна. Проте, як правило в одніє з сторін потім це переростає в бажання чогось більшого і все розпадається. Жіночої дружби не існує. Чоловіча дружба найміцніша! Quote (Sharkezz) Як впливає дружба з протележною статтю на відносини з Вашою другою половиною? Якщо половинка розумна, то думаю все зрозуміє. Ну і звісно все залежить - наскільки там дружні відносини.
|
|
| |
deadrose | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 14:08 | Пост № 3 |
САК-ТЯН
Матюків: 285
Авторитет: 19
Країна: Сполучені Штати
| Я вважаю, що дружба з протилежною статтю цілком реальна, але це залежить від людей,наскільки вони вміють цінити справжню дружбу. Як було вище сказано,то така дружба не рідко переходить в спроби побудувати стосунки, але майже ніколи не доходить до чогось вищого... На рах.жіночої дружби,то вона все ж існує,але це рідкість. Цьому є таке пояснення,що жінки одна в одній в першу чергу бачать суперниць,а через це гордість не дозволяє щиро відкритись іншій жінці. Але я думаю, що розумні жінки чимось подібним страдати не стануть...
~The cute little dead girl~
|
|
| |
PROM | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 14:21 | Пост № 4 |
Fire&Metal САК-КУН
Тусовка: dpCREW
Матюків: 472
Авторитет: 16
Країна: Німеччина
| Дружити з протилежною статтю треба, оскільки ми залежні одне від одного, наприклад в спілкуванні. Будь-кому захочеться поспілкуватись із протилежною собі статтю людиною. Але нетреба дуже до цього звикати оскільки ситуація може ускладнитись....
БЕЗ ВОГНЮ НЕ ПРОЖИВЕШ!!!
|
|
| |
Sharkezz | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 14:39 | Пост № 5 |
Емарь
| Quote (PROM) Але нетреба дуже до цього звикати оскільки ситуація може ускладнитись.... PROM, як саме може ускладнитись?
Love The Ride
|
|
| |
|
Sharkezz | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 01:27 | Пост № 7 |
Емарь
| ого RavAngell, ціла історія в смайлах!)) +1
Love The Ride
|
|
| |
Sharkezz | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 01:29 | Пост № 8 |
Емарь
| блін + не ставиться, а тут шо більше одного + ставити не можна? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------- Репутацію можна змінити тільки один раз)
Love The Ride
|
|
| |
tol | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 21:37 | Пост № 9 |
Емарь
Матюків: 123
Авторитет: 6
| Дружба це завжди хороша штука із іншою статтю в квадраті я думаю можна дружити але треба не за бувати проїї ціність і тоді не буде таких батальних сцен RavAngell, ти правий це істинна правда життя
|
|
| |
Чума | Дата: Середа, 21.01.2009, 19:21 | Пост № 10 |
...on black wings
Матюків: 96
Країна: Великобританія
| дружба - це висока річка, яка не має меж.якщо людина відкрита і не має ніяких барєрів, то вона може дружити з будь-ким, не має значення чи це хлопець, чи це дівчина.
|
|
| |
Azot | Дата: Середа, 21.01.2009, 19:32 | Пост № 11 |
Трушний
Тусовка: x-liberta team
Матюків: 266
Авторитет: 13
| оригінальна тема...
|
|
| |
Відьма | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 20:38 | Пост № 12 |
Чувак
Матюків: 26
| Quote (Sharkezz) Як впливає дружба з протележною статтю на відносини з Вашою другою половиною? Напевно не дуже добре))))Принаймні у нас)
Пост редагнув Відьма - Понеділок, 26.01.2009, 20:51 |
|
| |
Squeak | Дата: Вівторок, 27.01.2009, 19:59 | Пост № 13 |
За Ватерло!
Тусовка: ArchENEMY
Матюків: 924
Авторитет: 27
| Quote (Відьма) Напевно не дуже добре))))Принаймні у нас) А зря.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear 80c13e766a96635b69cd6a3ce0d0b0af
|
|
| |
Відьма | Дата: Середа, 28.01.2009, 19:28 | Пост № 14 |
Чувак
Матюків: 26
| Ем....ну ...незнаю...я дуже ревнива і мені було б не дуже приємно, якби мій хлопець проводив багато часу з іншою дівчиною,чи там просто спілкувався чи ще щось таке....
|
|
| |
Squeak | Дата: Середа, 28.01.2009, 20:35 | Пост № 15 |
За Ватерло!
Матюків: 924
| Відьма, ну ясно, що забагато то недобре. Але з другого боку, не може ж твоя половинка весь час спілкуватися тільки з одною тобою. Ну звісно існують різні випадки. І різні ситуації.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear 80c13e766a96635b69cd6a3ce0d0b0af
|
|
| |
tol | Дата: Середа, 28.01.2009, 20:58 | Пост № 16 |
Емарь
| Відьма, я не розумію тебе ти хочеш щоб твій хлопець існував тільки для тебе, а з світом йому контактувати зась. Якщо це так то ти просто дуже самозакохане стерво(не прийми за образу але проце говорять твої слова)ІМХО
|
|
| |
Mantikor | Дата: Середа, 28.01.2009, 22:57 | Пост № 17 |
† KIRA follower †
Тусовка: Мандатори
Матюків: 462
Авторитет: 19
| Quote (Відьма) Ем....ну ...незнаю...я дуже ревнива і мені було б не дуже приємно, якби мій хлопець проводив багато часу з іншою дівчиною,чи там просто спілкувався чи ще щось таке.... Quote (tol) Якщо це так то ти просто дуже самозакохане стерво(не прийми за образу але проце говорять твої слова)ІМХО tol, Відьма, з такими вимогами ти навряд чи знайдеш хлопця (хоча є і такі індивідууми ).
Я прошел сквозь жар огня, Вслед пылала мне земля, Ветры пели гимны крови...
|
|
| |
TimuR | Дата: Середа, 28.01.2009, 23:17 | Пост № 18 |
someone
Матюків: 938
| Дарма ви так, хлопці) Поставте себе на місце Відьми... Чим більші і, здавалось би, безглуздіші, ревнощі - тим більша любов
|
|
| |
tol | Дата: Середа, 28.01.2009, 23:32 | Пост № 19 |
Емарь
| TimuR, в одній книжці прочитав таку штуку. В нашому житті є тільки одна людина з якою нам доведеться провести все наше життя і ця людина ми самі!!! От такато фігня дітки
|
|
| |
принцеса_Лея | Дата: Четвер, 29.01.2009, 23:52 | Пост № 20 |
+50
Матюків: 38
| ем... всі дівки сучки!!! але дружба можлива...в мене є багато подружок з якими я вже декілька років знайомий...і всьо норм, навіть коли стосунки піднімались вище дружніх то потім всеодно нормально ладнали і до сих пір все гуд!!!
|
|
| |