Група заснована у Львові в 2007 році, як інструментальний колектив під назвою Ave Nocturna (ісп. нічна птааа\повія), деякий час опісля перейменована в Dracula drops D, у зв'язку з чим у деяких людей часто виникають помилкові припущення, відносно напряму музики, хоча насправді це всього лише невеликий камінчик в город поп-арту і масової культури. З таким же успіхом бенд міг носити ім'я Donald Duck Device, Disco drug dillers і так далі. До певного моменту стиль колективу плавав від концерту до концерту - на афішах спливали post-metal/post-rock/french-pop/indie/experimental і ще чортзна-шо, залежно від настрою і підготовлюваної програми. У якийсь момент стало очевидним, що так далі жити не можна - сьогодні цей слот на афіші відданий під рекламні банери. В 2008 році вийшов 3 пісенний EP «Apophis 2036» 9 мая 2009 вийшов лонгплей «Saivo» (Kataklysmos factory). Після виходу лонгплея, група посилилася вокалістом Павлом Мальцевим, що покинув Dalai Lama. (с)
Dracula Drops D - Saivo [spoiler="Треклист"]1. Husky`s rig (02:48) 2. lost in subway (04:23) 3. D`elle (02:16) 4. Lobster Tango (03:15) 5. Osiris (05:02) 6. Twilight lair (04:10) 7. Weather change (03:33) 8. Edu su-de Evilre (02:59) 9. Apophis 2036 (bonus track) (03:23)[/spoiler]
По факту маємо приємний (в основному інструментальний) матеріал на стику старої доброї альтернативної долі і свіжіших інді-течій. Музична палітра досить багата, гітаристи явно любителі не лише пограти на гітарах, але і погратися із звуком, а ритм-секція не випробовує жодних проблем з непростими пасажами і складними партіями.(с) LastFM
Це дуже серйозна львівська група. коко-джамбо, ти мабуть навіть не прослухавши вже судиш. Послухай, це інді рок. Там нічого важкого не має. Тобі може навіть сподобається. Все хочу на їх концерт попасти, але ніяк не виходить. Азот, спс, що виклав тут! Альбом "Сяйво" пре! І назва кумедна) По ходу від назви гітарного строю.
Quote (коко-джамбо)
А концерт вони в дурдомі давали.)))))
Красиві стіни, тепла домашня обстановка. А ти звідки знаєш які в дурдомі стіни?
Ps/ Про Петросяна в темі флуд пліз!
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear
Все хочу на їх концерт попасти, але ніяк не виходить.
це фото зроблене 3-го жовтня, у Львові, якраз на цей концерт ми з Блінчіком і Свеном попали. Дійсно серйозна банда, Мальцев - дуже харизматичний вокаліст)
це фото зроблене 3-го жовтня, у Львові, якраз на цей концерт ми з Блінчіком і Свеном попали. Дійсно серйозна банда, Мальцев - дуже харизматичний вокаліст)
Круто! Шкода, що не потрапив. Але тоді можливості не було.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear
Squeak я про їхню музику нічого поганого не писав..!!Грають хлопці класно...!!А то шо в дурдомі стіни зелені,то про це всі знають...Цей колір заспокоює...ам......)))) Сосіть піську уроди..!!!!Вбивця емарів...!!!