≧∀≦ MONORAL!!! ≧∀≦
|
|
Naomi-Nyu | Дата: Неділя, 03.01.2010, 15:14 | Пост № 21 |
Raspber's lover
Тусовка: Валанцайко
Матюків: 80
Авторитет: 15
Статус: Нема
Країна: Україна
| це тіпо сладкая мєсть? хДДД прийдеться розчарувати-неудачно хД тому що все на форумі обговорюється як воно є... якщо яблуко ще не доспіле ,не треба всім постити,що воно достигле!є люди,які і нестиглі яблука хавають, але ж можуть потравитись..так от ... два вихода..ніколи не достигнути,або почервоніти/позеленіти...кароч.. далой УГ!ололо1111пищ пищ..упячк,Онотоле,упячк....мывоинэупячкэ,спаситЬгОлактикЭ,онавопесностЭ пост захвачен xD ----------------------------------------------- остайнє китайське попередження
|
|
| |
SaitO | Дата: Неділя, 03.01.2010, 17:31 | Пост № 22 |
-==HardCore Gamer==-
Тусовка: GAMER
Матюків: 328
Авторитет: 14
| Щас буду ліпити попередження за флуд! Назбираєте три, отримаєте бан на місяць!
|
|
| |
Raspber | Дата: Неділя, 03.01.2010, 17:38 | Пост № 23 |
Naomi's lover
Тусовка: ArchENEMY
Матюків: 745
Авторитет: 30
| Сторінка Monoral на lastfm ТУТ! )))
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
Mantikor | Дата: Четвер, 14.01.2010, 00:07 | Пост № 24 |
† KIRA follower †
Тусовка: Мандатори
Матюків: 462
Авторитет: 19
Країна: Російська Федерація
| Послухав трохи їх на офіційному сайті... Гтають досить непогано, але як на мене, заспокійно і трохи попсово Їхніх японських пісень не слухав(і добре), ібо не фанат такої музики, моє ІМХО.
Я прошел сквозь жар огня, Вслед пылала мне земля, Ветры пели гимны крови...
|
|
| |
Naomi-Nyu | Дата: Четвер, 14.01.2010, 23:16 | Пост № 25 |
Raspber's lover
Тусовка: Валанцайко
Матюків: 80
Авторитет: 15
| Мантікор , розумію, але деколи і таке для розслаблення хочеться послухати..найбільше пісню КІРІ) а от коко-джамбо.... який же ти імпульсивний! іди співай собі *я-я-є,коко-джамбо,я-я-є* !! хДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
|
|
| |