Група сформувалась в серпні 2005-го, і впродовж наступного року вже активно виступала по містам України. 2007 рік стає переломним. Doping відіграли близько 30 концертів по Україні, Словаччині, Угрщині, беруть участь у 3-ох всеукраїнських турах, записують деб"ютний альбом. Саунд гурту поєднує швидкий мелодичний панк з елементами хардкору, року. Тексти переважно проблемні, соціальні, іноді з сарказмом та гумором.
На початку 2008-го проходять тури Угорщиною та Словаччиною, включаючи Будапешт та Братіславу, де грають разом з гуртами з Чехії, Австрії, Словенії, Угорщини, Словаччини... Також проходять концерти по містам України разом з гуртами Straightaway (Франція), Jet Market (Італія), Bedtime For Charlie (Італія). Влітку 2008 проходить 2-тижневий тур Росією та Україною разом з Total Konfus (Німеччина), участь в міжнародному панк-фесті South Punk Fest. 2009 - видано другий альбом "Wrong Perfection", 2-тижневий тур Україною з його презентацією в травні, 3-тижневий тур Європою в вересні (6 країн).
Склад:
Андрій (гітара, вокал) Семен (барабани) Вова (бас, бек-вокал)
Як на мене - єдиний толковий живий панк гурт нашої неньки. Дуже не типовий панк! Тут є усе - починаючи від красивої лірики з чудовим вокалом і закінчуючи цікавими гітарами (я почув навіть новомодні фішки типу диссонансів на гітарах, навіть бреукдаун - трек масова брехня).
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear
допінг - звичайний панк рок, аналогів, якому - вагон!
Ну давай приведи мені приклад панк року з секундами (чи бодай якимось диссонансами - тритонами, септімами) і з бреукдаунами. Багато таких навести можеш? На українській сцені тим паче. Не спорю, ця пісенька, що в кліпі так... Шаблон. А от трек Масова Брехня реально креативний.
Ну так Ріоти - це вже шось новіше, ближче до сучасного хардкор панку, скрімо. А Допінг - це ближче до панк року.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear
Ну так Ріоти - це вже шось новіше, ближче до сучасного хардкор панку, скрімо.
ааааааааааааааа!!! яке скрімоооо?? збийся)))
Quote (Squeak)
Ну давай приведи мені приклад панк року з секундами (чи бодай якимось диссонансами - тритонами, септімами) і з бреукдаунами. Багато таких навести можеш?
я не сильно шарю по цих муз. термінах) мені теперішня їх творчість чимось нагадує rise against, Strike Anywhere...
Додано (07.01.2010, 01:29) --------------------------------------------- о! а ще мені подобається пісня про дружбу!)