Judas Had a Choise - це молодий колектив, який розпочав свій творчий шлях у 2010 році (перший виступ in Matador Club - 27.05). Локація колективу - м. Хмельницький. Музику цих хлопців можна охарактеризувати, як мелодійний металкор/постхардкор сучасної хвилі в традиціях The Dewil Wears Prada, Destroy The Runner, Аtreyu, Stigmata (альбом Stigmata)... Коли романтичне приспущене (дроп D) звучання гітар поєднується то з чистим співом то з різними екстремальними його прийомами. При цьому темп, як правило "качовий" або трішки швидший 120-150. На скільки я зрозумів, цей колектив є християнським про що свідчить назва гурту - "Іуда мав вибір", виступи на благодійних концертах, лірика (до речі переважно російська ). Хочу відмітити поведінку на сцені - хлопці намагаються наслідувати крабів).
Judas Had A Choice— За гранью 1. Прошу я дай мне сил, подняться с коленей Забив на жалость обратить, падения в победу / 2x
2. Как?! Мне остановиться и больше не лететь в низ Я хочу прожить с тобою жизнь.. Помоги мне! Прошу тебя, еще немного Я хочу обрести свободу
3. Я не хочу быть там где я быть не должен Я не хочу плыть там где я плавать не смогу Я не хочу поражений Я...
4. Дай подойти к Тебе и быть поближе Научи жить так, чтобы быть счастливым Помоги быть честным в этом мире лжи, не хочу быть таким же Остановись, взгляни, Он все же слышит Видит тебя
5. Жизнь за гранью твоего сознания / 4x
6. Ведь Он как гром с ясного неба Он как свет в твоей тьме / 2x
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear
От чому 80% починаючих банд, коли не можуть придумати лого гурту використовують шрифт "Bleeding Cowboys" чи "VTKS Revolt"? Це ж так пальоно) А по сабжу - Європа і Штати подібною музикою вже перенасичені. А ми ще "недоросли") От і двоїсті відчуття - з одного боку, я такого вже вагон бачив, а з іншого - це ж наше, вау
От чому 80% починаючих банд, коли не можуть придумати лого гурту використовують шрифт "Bleeding Cowboys" чи "VTKS Revolt"? Це ж так пальоно) А по сабжу - Європа і Штати подібною музикою вже перенасичені. А ми ще "недоросли") От і двоїсті відчуття - з одного боку, я такого вже вагон бачив, а з іншого - це ж наше, вау
Згоден! Але хлопцi молодцi, в живу виглядають ще набагато краще нiж на вiдео (був на їх концертi в м. Рiвному), та дуже качьовi!
Додано (08.03.2011, 16:50) --------------------------------------------- Доречi, ось цей концерт
Ivan, хлопці молодці вже як мінімум тим, які вони ідеї намагаються донести до своїх слухачів. Переглянув ось концерт - супер) Правда, публіки маловато, - та сподіваюся, що основна маса залишилась за кадром =) П.С. Дякуєм за відео