Mantikor
|
|
Mantikor | Дата: Неділя, 01.02.2009, 19:31 | Пост № 1 |
† KIRA follower †
Тусовка: Мандатори
Матюків: 462
Авторитет: 19
Статус: Нема
Країна: Україна
| Склад: Anton (бас-гітара, бек-вокал) Benni (барабани) Danijel (вокал) Friedrich (гітара) Matthias (гітара) Сайт - майспейс Група була заснована Glondemir-ом в кінці 2003 року з останніх залишків підземного дез-металу. Jannis колишній барабанщик і гітарист, і виконавець Matthias хотів відкрити нові шляхи для продовження музикування разом. На концерті Matthias проявляв свій гітарний широкий діапазон, який на той час тільки почав набувати популярності. У Danijel був надприроднй талант якого деякі співаки до сьогодні ще не досягли. Група мала тимчасового вокаліста, через якого вони зробили тільки 2 репетиції(потім вокаліст перейшов в іншу групу), потім група на деякий час "зникла". Але через певний час через ініціативного барабанщика група відновила свою діяльність. В даний час вони мають більше десятка пісень, і 11 Листопада Mantikor нарешті відсвяткувалаи свій перший дебютний концерт в поточному складі. Роботи над першим диском "And the light of long gone Days" вже почалася. На даний час їх альбом ще не закінчений, але про успіхи групи свідчить сторінка в myspace. Нарешті, з'явився альбом в 17 Січень 2009 Sonnenkeller Balingen (вроді). Сцилко для скачування 2-х пісень які я зумів знайти)
Я прошел сквозь жар огня, Вслед пылала мне земля, Ветры пели гимны крови...
Пост редагнув Mantikor - Неділя, 01.02.2009, 20:24 |
|
| |
TimuR | Дата: Неділя, 01.02.2009, 19:35 | Пост № 2 |
someone
Тусовка: ArchENEMY
Матюків: 938
Авторитет: 27
| Мені особисто музика сподобалось. Якісно)
|
|
| |
Mantikor | Дата: Неділя, 01.02.2009, 19:35 | Пост № 3 |
† KIRA follower †
| Як вам "моя" група? Якщо не програються пісні, то їх можна послухати на майспейс-сайті.
|
|
| |
Squeak | Дата: Неділя, 01.02.2009, 21:04 | Пост № 4 |
За Ватерло!
Матюків: 924
Країна: Великобританія
| Зачотно грають. Шкода, що тілько 2 трека. Німці по ходу. _________________________________________________________________________________ Mantikor, містер tol не єдиний в кого "стирили" нік Організовуйте кАаліцію.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear 80c13e766a96635b69cd6a3ce0d0b0af
|
|
| |
Mantikor | Дата: Неділя, 01.02.2009, 21:08 | Пост № 5 |
† KIRA follower †
| Quote (Squek) Зачотно грають. Шкода, що тілько 2 трека. Німці по ходу. Squek, це все що я знайшов, і за свій нік я не ображаюсь, це ж всетаки "моя група" , ну і грають вони дійсно непогано.
|
|
| |
Raspber | Дата: Понеділок, 02.02.2009, 19:25 | Пост № 6 |
Naomi's lover
Матюків: 745
Авторитет: 30
| Хлопці, то не металкор! Панкуха, якась. Тим не менш, цікава)
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD
|
|
| |
Mantikor | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 00:32 | Пост № 7 |
† KIRA follower †
| Raspber, вони самі розповідають що музика в них Metalcore, а соліст співає Emocore, от я і вирішив так написати)
|
|
| |
Squeak | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 17:31 | Пост № 8 |
За Ватерло!
Матюків: 924
Країна: Сполучені Штати
| Ну там в треку Out of Ashes є щось схоже на металкор або мелодік дет, в місцях між чистим вокалом. Quote (Raspber) Панкуха, якась. Панк?... Це який трек?
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear 80c13e766a96635b69cd6a3ce0d0b0af
|
|
| |
Raspber | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 17:51 | Пост № 9 |
Naomi's lover
Матюків: 745
Авторитет: 30
| Quote (Squek) Панк?... Це який трек? Це на майспейсі в жанрі написано
ШО? ДОБІГАВСЯ?! xD