http://www.dan-mumford.com/ Ден Мемфорд - це вільний ілюстратор з Англії, який займається розробкою дизайну футболок, афіш, логотипів, обкладинок до альбомів різних гуртів. Я думаю, що кожен з Вас бачив його роботи, ну якщо ні - то ласкаво просимо у багатогранний світ Мемфорда. Мемфорд співпрацює з такими бандами, як “The Black Dahlia Murder”, “Devil Wears Prada”, “Bleeding Through” , “Gallows”, “Bring Me The Horizon” та багато інших. А все почалося з дитинства... Ось слова самого Дена: "З раннього дитинства я постійно щось малював, особливо танки з лазерами і солдат майбутнього. Тому цілком природно - перетворився з часом на художника. Це дійсно те, що приносить мені радість. Моє мистецтво надихається тими людьми, для яких я створюю конкретний твір, а також естетикою коміксів. На жаль, у мене немає грошей, щоб колекціонувати всі ці класні книги мальованих історій ... Мене дуже часто називають співаком сутінок, злобним атеїстом. Це нісенітниця! Мої релігійні погляди тут взагалі ні при чому. Я просто візуалізую ту музику, з якою працюю. Не зрозумійте мене неправильно ... релігія - гарна річ, яка робить мільйони людей щасливими і гармонійними, але з іншого боку цього, потрібно визнати, кров та інше фанатичне лайно ».
Ось так працюючи весь час на когось - фрілансером, Ден нарешті знайшов час і для себе. Цього року вийшла його власна лінія футболок "THE HERETIC". Короче, дивіться: