Але ж вище ви написали що гопи мають право на існування, а якщо їх виховати, то це вже будуть НЕ гопи. Ви самі собі суперечите Я прошел сквозь жар огня, Вслед пылала мне земля, Ветры пели гимны крови...
Mantikor, теперішніх гопів нема вже сенсу виховувати. Виховувати треба наступні покоління, щоб гопів не було в майбутньому, а теперішні вже якщо вони є, то значить мають право на існування)
Треба ж висловити альтернативну точку зору, ибО якщо всі погодяться з однією думкою - тема зкриється. І ще така думка "перевиховаєм гопів - появиться інша течія...неясно чи краща" :-D Я прошел сквозь жар огня, Вслед пылала мне земля, Ветры пели гимны крови...
Колись одна розумна людина сказала, "не було б їх, не було б нас"!
то напевно був СОкрат хДД х))
нє...я памятаю..якось того літа..ми з вроді Вікою..були на калійному...почався дощ..ми всередину одієї будівлі зруйнованої збоку ...сховались..до нас направляються 2 гопнікі і дві чувіхі ,на яких час від часу я секретно перекошено зиркала...Нас вони віднесли до емо хД і почали гаварити по сваєму..,КАЖУ...ЧАСТІШЕ НІЖ ЧЕРЕЗ слово МАТЮЮЮЮЮКИИИ лились! я була в шортах О_О ну я своєї місцями критичної і придирачливої натури не втримала,і причепилась "люди мають бути оригінальні, якими вони є,а не якими їх має робити соціум.Світ-це не інкубатор,хоч він один,і один для шести міліярдів* ... він видав,що то його стиль, що там нічого поганого нема,а музика про зону і тирипири - це культурно,навтіь дуже.. пити пиво літрами-це корисно для здоровья і для психікі,курити з перекошеною рожею -це інтелігентно, матюкатись-це ввічливо, а до розпусних *і здається,місцями тупеньких* чувіх відноситись,як до чогось нижчого - це так має бути.Мужик,мля
Нус...так,вони люди,мають право на життя...Але ..Будь-ласка....вправте їм хтось мізки...Їх би ніхто не заставляв в нєфорів суватись...Але ріал...Вони люди чи вони видумані створіння з усіма негативними ознаками "характеру" ? о_О
і ще..не люблю їхнє відношення до інших субкультур,їхня необізнаність у цьому... а то гота можуть емо назвати, тому що емо-найбільш зустрічне останнім часом було поняття,а до кого причепитись,як пявка, їм пофіг.Сама особисто "за емошество получішь" ..були часи..за чолку получала..Пішла на дзюдо... не так сил додало, як більше наглості і злості.Тепер ходжу і,кажу чесно,не дай Бог хтось щось погоне.... Будуть смачччні відбивні :))))
Пост редагнув Naomi-Nyu - Неділя, 03.01.2010, 14:27