У першу чергу, Фрімен - це любов і тепло. На другому плані - це провокація і битва, пізнання і думка. Зрештою, Фрімен - це просто Вільна Людина. (с) Mr.Freeman --------------------------------------------------------- Всі матеріали зібрані з відкритих джерел і представлені для особистого ознайомлення. Всі виняткові інтелектуальні права на твори належать їх авторам чи правовласникам і можуть бути вилучені за першою ж вимогою.
Я собі так подумав, що якщо перша тема, створена в 2011му році, змусить хоч когось напрягти мізки, то це буде непогано По сабжу: Mr. Freeman - анонімний інтернет-проект, який випускає на загальний розгляд анімовані ролики з неоднозначним змістом. Основний зміст роликів — монологи, що в жорсткій формі критикують спосіб життя сучасного обивателя. Не буду багато розписувати - краще самому подивитися)
До слова, автори проекту - прихильники творчості Зеланда з його "транссьорфінгом"
мр. Фрімен ставить запитання. Тільки ти можеш зробити правильний висновок для себе. Дорога виникає під кроками того, хто йде. Дивлюся оці відео і постійно знаходжу себе, думаю - в якому ж ми всі лайні. А почалося уже ж з мене! :'(
Ми живемо в час змін. Кожен з нас відчуває, що має щось змінитися. Кожен з нас відчуває РАК, яких плодить і плодить клітини, поїдаючи ресурси організму. Кожен з нас відчуває - система гнила із-середини і ось-ось лопне... Та ми і далі вішаємо призму і сліпнемо через вуаль ЗМІ та соціальних шаблонів. Воістину великий час. Wind Of Change. Боюсь багато хто прогавить... І не помітить різниці.
And as your world collapses I'll watch it die in silence I wish this day would come now Await it's dawning without fear